Paste CERESSA din făină integrală din grâu dur

Paste CERESSA din făină integrală din grâu dur

Pentru o alimentație sănătoasă și plăcere, redescoperiți gustul pastelor CERESSA din făină integrală din grâu dur.

Studiile au demonstrat faptul că, în general, consumul de paste integrale reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare și a diabetului, iar consumatorii acestui tip de paste au un nivel normal de colesterol și tri- gliceride în sânge, cu o tensiune arterială bună și o greutate în limite normale.

Pastele integrale sunt preparate din cereale cărora nu li s-a îndepărtat tărâța, adică coaja, păstrându-și astfel, toate beneficiile nutritive, de aceea pastele din făină integrală CERESSA sunt o bună sursă de fier, proteine vegetale, vitamina A, E, F și B.

De asemenea, au un conținut ridicat de fibre , carbohidrați complecși, seleniu, potasiu, magneziu, contribuie la o absorbție benefică de calciu și fier ce reprezintă elemente esențiale în dezvoltarea benefică a corpului uman.

Pastele integrale CERESSA sunt produse alimentare ce se prepară din făină integrală de grâu dur și apă, fără adaos de alte ingrediente, care au rol de a corecta valoarea nutritivă, îmbunătățirea calității în ansamblu și în diversificarea sortimentală. Aluatul crud malaxat, compactizat, nefermentat este trecut prin forme și uscat.

Alegând în alimentația zilnică pastele fainoase integrale - din cereale cu bobul întreg, neprocesat – savurați un gust deosebit îmbogățit de o complexitate de nutrienți foarte valoroși pentru un mod de viață sănătos.